Ditte Fredsgaard Andersen
Jeg har altid haft et stort ønske om at komme ind til politiskolen. Betjentene, der er tilknyttet POLITIFORSKOLEN, oplyste om de nyeste informationer om optagelsesprøverne og uddannelsesforløbet og fortalte historier fra det "virkelige" politiliv, hvilket gav mig endnu mere lyst til at søge ind til politiet. POLITIFORSKOLEN gav mig, hvad jeg havde brug for, og da jeg gik til optagelsesprøve ved politiet, følte jeg mig godt forberedt og havde det overskud, der skulle til for at bestå prøverne.
 

     
 

Lasse Mølgaard Andersen
Mit forløb hos jer har gjort meget for min karriere i politiet. Rent forløbsmæssigt og fagligt har forløbet gjort, at jeg har været klar til prøverne og til den endelige samtale. Man er under hele forløbet målrettet blevet guidet i den rigtige retning og har hele tiden været omgivet af personer, der har været behjælpelige med at svare på evt. spørgsmål.

     
 

Jimmy Bo Johansen
Havde problemer med optagelsesprøvens fysiske krav og deltog derfor i fysisk træning på Forskolen. Fik hurtigt forbedret løbetiden og øget antallet af kropshævninger og kom gennem prøverne i første forsøg med et godt resultat. Fik i øvrigt STOR hjælp i form af gode råd både i forhold til prøverne, men også i forhold til politiet generelt. Giver Politiforskolen de bedste anbefalinger. De tilbyder en utrolig målrettet undervisning og har rigtig gode undervisere, bl.a. en betjent.
 

     
   

Stefan Kaptain
Havde primært problemer med matematik og almen viden. Fik utrolig målrettet undervisning på Politiforskolen og fik 11 i matematik og havde 2 fejl i almen viden ved optagelsesprøven. Kom gennem alle prøver i første forsøg. Anbefaler Forskolen til alle, der ønsker hjælp med prøverne ved politiet. Forskolen har rigtig gode og kompetente undervisere. Desuden er det en STOR hjælp, at der er tilknyttet en betjent. Opholdet på Forskolen gjorde klart en forskel for mig.
 

     
   

Jeppe Schmidt
Jeg synes, det var et rigtig godt forløb, og målet var lige i fokus. For mig var det et spørgsmål om at komme på et " kædestrammerkursus", for folk der ikke havde gået i skole i nogen tid. Jeg var godt tilfreds med den seriøse indsats, der blev vist fra alle sider, og det var bestemt også med til at højne motivationen for at møde op hver dag. Det var alt i alt et super forløb med en masse gode oplevelser. Jeg kan kun anbefale andre at kaste sig ud i det og afsætte de måneder, det nu tager.
 

     
   

Ronni Reedtz Hansen
Det er store krav, som skal opfyldes inden politiskolen. Derfor startede jeg på Forskolen og fik her det endelige skub. Det fysiske var meget hårdt, men det var rigtig lækkert, at det var en betjent, som stod for det. Det skriftlige var der også rigtig godt styr på. Jeg var nervøs for almen viden, men endte det med ÉN enkelt fejl til prøven. Hvis jeg ikke havde gået på Forskolen, ville jeg ikke have endt med så gode resultater, som jeg gjorde, eller måske ville jeg ikke være blevet optaget på politiskolen.

     
   

Kasper Mosbæk
Jeg valgte AOF Politiforskolen, da jeg gerne vil have en karriere inden for politiet. Man bliver rigtig godt forberedt til optagelsesprøverne, som politiet holder. Både inden for det boglige og det fysiske. Man bliver hjulpet med de ting, som man har svært ved, og den fysiske træning er lavet efter den fysiske prøve ved politiet. Jeg er ikke i tvivl om, at det er opholdet på Politiforskolen, som gjorde, at jeg kom ind.

     
   

Søren Vilsen
Jeg skulle arbejde en del med mine boglige færdigheder – specielt dansk, hvis jeg skulle have en chance for at bestå politiets skriftlige optagelsesprøve. Derfor startede jeg på Politiforskolen. På kurset gjorde lærerne deres yderste for at opfylde den enkeltes individuelle behov. Alle havde mulighed for at forbedre sig, både på det boglige og det fysiske område. Samtidig var der et godt socialt sammenhold. Jeg klarede prøverne, kom ind på Politiskolen og fik min drøm opfyldt.

 

AOF Nordjylland 
Aftenskolen
Tlf. 72 13 23 01
www.aofnord-aftenskolen.dk
AOF Nordjylland
Daghøjskolen
Tlf. 72 13 23 02
www.forskolen-aalborg.dk
AOF Nordjylland 
Kursushuset
Tlf. 72 13 23 08
www.aofnord-kursushuset.dk
Puljeordningen
Solsikken

Tlf. 22 79 43 80
www.solsikken-tinghusgade.dk
KreaFryd
Kreativt værksted 
Tlf. 72 13 23 01
www.kreafryd.dk
         
AOF Nordjylland
Administration

Tlf. 72 13 23 00
www.aofnord.dk
AOF Nordjylland
Læse- Stave Butikken

Tlf. 72 13 23 05
www.laesestavebutikken.dk
AOF Nordjylland
Tilbage Til Fremtiden

Tlf. 72 13 23 00
www.tilbagetilfremtiden.dk
A-vikar
Tlf. 72 13 23 23
www.a-vikar.dk
 

Find vores adresser

Ultimate Web